Artsen

Ik zoek een job als

Artsen

Samen maken we het verschil

Ligt jouw passie in het werken met mensen en het bewaken van hun gezondheid? Heb je voldoende medische expertise en wil je aan de slag als arts? Bij ons ben je aan het juiste adres. Samen maken we elke dag het verschil en halen we het beste uit onszelf om alle patiënten de beste zorg te bieden.

Jouw expertise als troef

Persoonlijk, deskundig, samen en verantwoordelijk. Met deze waarden willen we het verschil maken. We verwachten dan ook van elke medewerker dat hij/zij deze waarden mee helpt uit te dragen. Klaar voor een veelzijdige job als arts? Dankzij jouw expertise en ambitie gaan we elke dag opnieuw voor persoonlijke en kwaliteitsvolle zorg. 

Ben jij de arts die wij zoeken?

Wil jij jouw deskundigheid ten dienste van de samenleving stellen? Hecht jij net als ons groot belang aan professionaliteit, verantwoordelijkheid, openheid, collegialiteit en patiëntgerichtheid? Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.  

Bekijk ons aanbod aan vacatures. Niet gevonden wat je zoekt of heb je vragen? Neem contact met ons op met het formulier hieronder, we helpen jou graag verder.

a
Dit mag je van ons verwachten
  • Een functie binnen een regionaal ziekenhuis met persoonlijke aanpak. Bij ons kent iedereen iedereen.  

  • Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities en inbreng. Artsen krijgen de kans om hun eigen praktijk helemaal uit te bouwen met ruimte voor hun eigen niche en eigen accenten. 

  • Een boeiende samenwerking binnen het E17-ziekenhuisnetwerk en met andere gezondheidsactoren. 

lorem ipsum dolor sit amet
Niet gevonden wat je zocht maar toch interesse?
Als je vragen of bemerkingen hebt over onze website of andere bemerkingen, gebruik dan onderstaand formulier. Vervolledig dit formulier en druk vervolgens op 'Verzenden' om je bericht door te sturen.

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf.

Meer weten?