Stagiairs

Ik zoek een job als

Stagiairs

Leren op de werkvloer

Geen studie-ervaringen zo waardevol als die op de werkvloer zelf. Wij bieden je tal van mogelijkheden om jouw kennis in de praktijk om te zetten en te ondervinden hoe je toekomstige job er kan uitzien.

Een stage?

Op tal van diensten in ons ziekenhuis zijn er heel wat stagemogelijkheden. Niet alleen voor studenten uit de medische en zorggerelateerde opleidingen maar ook voor zij uit studierichtingen in logistiek, medisch secretariaat, administratie bieden wij diverse opportuniteiten.

Wij openen graag onze deuren voor studenten met een sociaal engagement en een gretige honger naar kennis en nieuwe ervaringen. We begeleiden je met de grootste zorg en volgen jouw handelen van dichtbij op. Zo krijg je de nodige feedback om gemotiveerd en vol vertrouwen aan jouw carrière te kunnen bouwen.

overleg stage
stagiair
OLV
Benieuwd hoe de eerste stagedag eruit ziet?

Hoe doe ik een aanvraag voor stage? Wat is een trajectstage? Hoe verloopt de eerste stagedag? Het antwoord op al die vragen vind je hier:

"In het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem word je warm ontvangen. Als student krijg je de kans om echt deel uit te maken van het team."

- Martijn Boucneau

"Mijn stage op het operatiekwartier was een grote aanrader. Doorheen mijn stage, volgde ik een nieuw traject dat opgesteld was door de mentoren. Zo volgde ik de eerste week de volledige patiënt van voorbereiding tot recovery. Naargelang de stage vorderde, liep ik een dag mee met een anesthesist, volgde ik een dag mee op sterilisatie en een dag op de pijnkliniek. Gedurende de volledige stage, leerde ik het volledige operatiekwartier kennen en kreeg ik meer en meer verantwoordelijkheid om handelingen uit te voeren. Artsen, verpleegkundigen,... iedereen was bereid om vragen te beantwoorden en mij een zo boeiend mogelijke stage aan te bieden en dat is hen zeker gelukt! Ik kijk er alvast naar uit om deze zomer als jobstudent een steentje te kunnen bijdragen."

- Megan Ducatteeuw

"Tijdens mijn opleiding verpleegkunde heb ik verschillende malen stage gelopen in het O.L.V. van Lourdes ziekenhuis Waregem. Na het behalen van mijn diploma in juni 2017 als gegradueerde in de verpleegkunde startte ik parttime op de afdeling C1 (chirurgie). Vanaf september 2017 combineerde ik deze job met de brugopleiding bachelor in de verpleegkunde. Ik kon via het ziekenhuis hierbij rekenen op heel wat ondersteuning. Zo kwamen zij tussen in de kosten en werd er gezorgd dat ik kon genieten van Educatief Verlof/Vlaams Opleidingsverlof. Zo kreeg ik de tijd om naar de lessen te gaan en te studeren. Ook stond men steeds klaar om me te helpen bij het opstarten van mijn projecten . Na 3 jaar behaalde ik mijn bachelordiploma. Oorspronkelijk was het mijn doel om op de spoedafdeling te werken, maar ik kreeg in het ziekenhuis een interessant aanbod op het operatiekwartier. Ik besloot om die kans te grijpen en tot op heden werk ik daar nog altijd en heb ik geen seconde spijt gehad van mijn keuze!"

- Miguel Gunst

Charlotte
Nog geen zicht op een studiekeuze maar wil je eens proeven van een job in de zorg?
Bij ons kan je terecht voor een kijkstage
Meer weten?