Werken bij ons

Ik zoek een job als

Werken bij ons

Voel de passie

Ken jij die blik, die fonkel in de ogen van iemand die z’n job met hart en ziel uitvoert? Wel, je ziet die in de ogen van elk van onze medewerkers. Het is een gevoel dat met geen woorden te vatten valt en wellicht ook niet aan te leren is.

Het wordt gemaakt en gevoed door mensen – collega’s en patiënten – die geven en ontvangen, die waarderen en gewaardeerd worden, die bedanken en bedankt worden. Het is de brandstof waarop – dag in dag uit – de motor van ons ziekenhuis draait, ons DNA. Velen noemen het passie.

Ontdek de ondernemer in jou!

In ons ziekenhuis reiken we de hefbomen aan om jezelf  en anderen te laten groeien. 
Aan jou om die in handen te nemen. Initiatieven om dingen anders te bekijken, suggesties tot verbetering, een actieve participatie vanuit elke hoek van onze werking… daar houden we van! We praten, evalueren en integreren waar mogelijk. We doen dit steeds in overleg en met respect voor al wie betrokken is, opdat ons ziekenhuis naast de beste zorg mag leveren en de beste werkplek mag zijn.

Collectieve ambitie

In ons ziekenhuis is niemand een nummer. Samen zorgen we voor een persoonlijke en deskundige aanpak. Elkeen neemt zijn of haar verantwoordelijkheid om patiënten te omringen met een hartelijke zorg en professionele expertise. Onze kleinschaligheid houdt ons scherp en alert. Het maakt dat we op alle vlak tot het uiterste gaan voor iedereen - patiënten én medewerkers - de beste zorg en omkadering te garanderen. Betrokkenheid loopt als een rode draad doorheen al wat we doen en beslissen. 

Onze volledige collectieve ambitie vind je hier

Innovatie

Je kan ons ook innovatief noemen... we starten heel wat innovatieve projecten op met als doel onze strategische doelstellingen te behalen. 

Samen sterk

Samen met 6 andere ziekenhuizen maakt het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem deel uit het E17-Ziekenhuisnetwerk. We werken nauw samen, delen best practices en streven samen naar nóg betere en kwaliteitsvolle zorg.  Deze structurele samenwerking levert heel wat voordelen op op het vlak van vorming, uniformiseren van procedures, enz… De andere partnerziekenhuizen zijn AZ Glorieux Ronse, AZ Groeninge Kortrijk, AZ Maria Middelares Gent, AZ Sint-Elisabeth Zottegem, Sint-Jozefskliniek Izegem, Sint-Vincentiusziekenhuis Deinze.

Kinderopvang in samenwerking met Kindercentrum vzw

Als medewerker geniet je van de voorrangsregel om je kapoen(en) op te vangen in het kinderdagverblijf 'Het Beukennestje'. Dit is gelegen aan de andere kant van de straat en is volledig in beheer van het Kindercentrum vzw. Zij coördineren de (pedagogische) activiteiten en volgt de kwaliteitsvereisten op. 

Kinderopvang in samenwerking met Kindercentrum vzw
spoed
logistiek
secretariaat
pediatrie
magazijn
cafetaria
geriatrie
onthaal
medische beeldvorming
apotheek
materniteit
schoonmaak
C1
keuken